Catering na imprezy

Organizujesz urodziny dziecka, imieniny mamy czy czterdziestkę męża? U nas znajdziesz odpowiednie dania na każdą okazję. Zapraszamy do zamawiania cateringu z naszej restauracji. Poniżej menu do wyboru i zdjęcia przygotowanych u nas dań.

Zamówienia przyjmujemy pod numerem: 603 552 299

Poniżej galeria zdjęć naszych potraw.

ZUPY 250 ml    
Barszcz czysty    
Pasztecik    
Barszcz z pasztecikiem    
Flaki wołowe    
Gulaszowa    
Rosół czysty    
Rosół z makaronem    
Rosół z kluseczkami    
Krem z pomidorów      
Żurek z jajkiem    
    
RYBY    
Pstrąg smażony/ z pieca – szt    
Łosoś smażony – filet 100g    
Sandacz w panierce z migdałami - filet      
    
DANIA RÓŻNE    
Pierogi ruskie    
Pierogi z kapustą i grzybami    
Pierogi z mięsem    
Pierogi ze szpinakiem    
    
DANIA Z DROBIU    
De volaille z pieczarkami    
De volaille z masłem    
De volaille z serem    
Kaczka pieczona - pałka    
Kaczka pieczona - pałka z gruszką i żurawiną    
Kieszonki z kurczaka z pieczarkami    
Kotlet Cordon Bleu    
Kotlet z piersi kurczaka    
Kotlet po hawajsku    
Filet "corn flakes"    
Nugettsy    
Pałki pieczone z kurczaka - sztuka    
Potrawka (pałka z kurczaka + sos)    
Pierś grillowana    
Roladka z kurczaka z pieczarkami i boczkiem    
Szaszłyk drobiowy    
Udko z kurczaka - faszerowane    
Pierś faszerowana serem pleśniowym i suszonymi pom.     
Pierś po chińsku na słodko-kwaśno    
    
DANIA WIEPRZOWE    
Bitki z polędwicy wieprzowej    
Golonka w piwie szt.     
Kotlet schabowy b/k panierowany    
Kotlet schabowy z pieczarkami    
Leczo 200g    
Pieczeń z karkówki 150g    
Pieczeń z karkówki w sosie grzybowym 150g    
Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym    
Rolada z karkówki 130g    
Sakiewki z sosie grzybowym    
Schab nadziewany pieczarkami    
Stek z cebulką    
Stek z pieczarkami    
Szaszłyk z polędwicy wieprzowej    
Sznycel pasterski    
Zraz wieprzowy    
Schab w rozmarynie w sosie śmietanowym    
    
DANIA WOŁOWE    
Zraz wołowy    
    
DODATKI WARZYWNE    
Buraczki na zimno    
Brokuł gotowana z masłem i bułką    
Bukiet surówek (3 rodzaje)    
Fasolka z masłem    
Kalafior z masłem     
Kapusta czerwona duszona    
Kapusta kiszona zasmażana    
Marchewka z groszkiem    
Warzywa gotowane 150g    
Mizeria    
Ogórek kiszony    
Ogórek konserwowy    
Pieczarki smażone    
Surówka z kapusty kiszonej    
Surówka z pora     

DODATKI SKROBIOWE    
Frytki 100GR.    
Frytki kulki 100GR.    
Puree ziemniaczane    
Ryż    
Ziemniaki z wody    
Ziemniaki z pieca 150GR.    
    
PRZEKĄSKI    
Befsztyk tatarski    
Galantyna w sosie tatarskim    
Galaretka z drobiu    
Jajko w sosie tatarskim    
Jajko z majonezem – faszerowane    
Kabanosy 100g    
Karkówka z chrzanem w galarecie    
Kanapki bankietowe – 3 szt    
Klopsiki smażone bez zalewy    
Klopsiki w zalewie octowej    
Klopsiki rybne w sosie pomidorowym    
Koreczki – 4 szt    
Łosoś w galarecie    
Ozór w galarecie    
Ozór w sosie tatarskim    
Ozór w sosie chrzanowym    
Pstrąg w galarecie    
Pstrąg w zalewie octowej    
Roladki z tortilli – 3 szt z ciasta naleśnikowego    
Ryba po grecku    
Ryba po japońsku    
Sałatka jarzynowa 200g    
Sałatka jarzynowa w szynce zawiązana szczypiorkiem    
Sałatka grecka    
Sałatka z brokuł 200g    
Sałatka gyros 200g    
Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem    
Sałatka z burakiem i kozim serem    
Sałatka paseczkowa 200g    
Sałatka ziemniaczana 200g    
Sandacz w zalewie octowej    
Schab ze śliwką w galarecie    
Szynka płonąca 100g    
Szynka z jajkiem    
Szparagi na bagietce z szynką parmeńską    
Śledź w sosie chrzanowym 70/ 100g    
Śledź w oleju 70g    
Żołądki drobiowe w galarecie    


NAPOJE
Kawa
Herbata
Woda
FANTA, COLA, SPRITE, TONIC – dodatkowo płatne
SOK: jabłkowy, ananasowy, grejpfrutowy, pomarańczowy.

SZAMPAN – dodatkowo płatne